3.4.10

55. Με παράσυρε το ρέμα, μάνα μου δεν είναι ψέμα...

Αφού είδε και απόειδε ο Παπά Γιάννης, ότι το κακό απλωνόταν στην Πίκρα και ακόμα και ο τραχανάς της κυρά Ευλαμπίας είχε αποσώθει μάζι με κάτι οικονομίες που έφαγε στο καζίνο Λουτρακείου (ναι ο δρόμος για την Πόλη είχε αυτήν την κατά προσέγγιση 354χμ άσχετη παράκαμψη) και το πήρε απόφαση να γυρίσει σιγά-σιγά πίσω.
Όμως καθόλου δεν του έκανε καρδιά να γυρίσει στο χωριό μη θριαμβευτής στο μυστήριο της μουνόφθαλμης κότας και του ντεθ έπισοντ των καμπαλίστων κοτών με ίνδαλμα τη Μαντόνα και έτσι αποτάνθηκε στην τελευταία των τελευταίων λύση να παίξει φρουτάκια με τα λεφτά του εράνου υπέρ τον ανύπανδρων κορασίδων της Πίκρας.
Ο άτυχος Παπα Γιάννης έχοντας μείνει μόνο με ένα ευρώ στην τσέπη όταν δίπλα από τα φλιπέρακια, τα φρουτάκια και μία αρχαία κονσόλα με Πάκμανετελέσθη το απόλυτο θαύμα!!!

Το παρόν Νιουε-ιτζικό κατασκεύασμα αυτοεπονομαζόμενο "Το Στόμα της Αλήθειας" έχασκε μπροστά του υποσχόμενο να πει μόνο την αλήθεια διαβάζοντας της γράμμες του χεριού του.  
Το τελευταίο ευρό του Παπά Γιάννη γλίστρισε στην σχισμή κάνοντας ένα χαρακτηριστίκο γκλινκ! και ένα χαρτάκι βγήκε άπο την αριστέρη πλευρά του μηχανήματος.


Σαν τον Ισθμό περάσεις, κι ποτάμους διαβείς,
Στο ρέμα της κακιάς Ώρας να σταθείς!
Το κακό που έγινε στο μέσα χωριό
Θα το βρεις να επιπλέει ΕΔΩ!!!!!!!!!

Έντρομος μπήκε στη μερτσέντες του χέντινγκ βουρ για το Ρέμα της Κακιάς Ώρας....

No comments:

Post a Comment