14.4.10

57. Φάιναλ Ρεζου-Ερέκτιον/ Ουλική Επαναφορά


Ένας πρωτόγνωρα εκωφαντικός θόρυβος άρχισε να σείει το ρέμα σηκώνοντας ψηλά τα νερά του ποταμού σε ένα άγριο γουόναμπι τσουνάμι.
Πρώτη από ολες τους και με το ένα αμελέτητο ακόμα στο μάτι η Μάνθα είδε κάτι που την έκανε να σκούξει:
-Μανουλα μ' βλέπω ιέεεεεενα Αγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Βλάχικο Αντικείμενοοοοοοο!!!!!
-Αρχίδια βλέπεις μαρί λιγούρα, της γκάριξε η Μπήλιω, που λίγα κλασματά του δευτερολέπτου αργότερα θα έπεφτε ξερή από το κοσμικό σόκ που της προκάλεσε το θέαμα του Ε.Τ. και των μισών Άλλιεν απ΄ τα Ιξ Φάιλς με το Γιάννη Φλωρινώτη πάνω σε ένα ιπτάμενο σεμέν.

Η Κόρη πήγε να φωνάξει αλλά φώνη δεν έβγαινε μέσα απο τα σπλάχνα της. Έμοιαζε να έχει χάσει τη λαλιά της γιατί κάτι υπήρχε μέσα στη στοματική της κοιλότητα της που την εμπόδιζε να μιλήσει. Με φρίκη κοίταξε τις άλλες τρεις τσούπρες που με μία φώνη στρίγκλισαν :
-Παναιια μ' έχει ενα αρχιδ΄στου στόμα τς !!!!!!!!


.......)*!*(.......

Η Κόρη ξύπνησε λουσμένη στον ίδρώτα βρομοκοπώντας τσίπουρο και με 2-3 αντιπαλλεβόν ακόμα αμάσητα στο στόμα της. Τι όνειρο ήταν φτούνο, με γάτες, δαιμουνισμένες κότες, στριπτιτζάδικα, βλαχοβαμπίρ, φόνους και λέσβιακά σε κοτέτσια αναρωτιόταν μέσα στο μπάντ τριπ της.
Και όμως τίποτα δεν τη σόκαρε τόσο όσο η επιστρόφη της Τασούλας. Σίγα να μη γυρνούσε ποτέ το ξέκωλο στην Πίκρα. Αί στου δίαουλου, είπε και κοίταξε έξω.

Άλλη μια μέρα ξημέρωνε στην Πίκρα.
Το γαλάζιο του ουρανού συναντούσε το πράσινο του γρασιδιού και μαζί έσμιγαν παθιασμένα στο μπεζ των κατσικιών που έβοσκαν ανέμελα στα κατσάβραχα.
Η Kόρη ξεσκονίζε το σκρίνιο και γυαλίζε τα ασημικά όταν ένας ήχος που είχε να ακουστεί χρόνια το χωριό την αναστατώτωσε.
Ροδάκια βαλίτσας, είναι δυνατόν αναρωτιέται ; Μήπως, μήπως η προσευχές των αδεσμεύτων κοριτσιών της Πίκρας εισακούστηκαν και ένας άντρας αποφάσισε να μετακομίσει εδώ! Μήπως να πάρω τη Μάνθα τηλέφωνο να βγει στο δρόμο να κοιτάξει;
Άστη αυτή είναι λυσσάρα και άντρας να είναι θα μου τον φάει η γερακίνα. Θα βγω να κοιτάξω...




5.4.10

56. Ο ευνούχος ποταμός


 Το ξημέρωμα ήταν μαγευτικό στο Ρέμα της Κακιάς Ώρας. Ο ήχος απο το τρεχούμενο νερό, το τιτίβισμα των πουλακίων, τα κροξίματα των βατράχων ήταν ολα υπέροχα!
Το ξαφνικό μπουκάρισμα της Μερτσεντές της Μάνθας διατάραξε κάπως την ονειρική ατμόσφαιρα του τοπίου. Άνοιξαν οι δυο πόρτες (δίπορτη σι ελ κλάς κουπέ) και ξεμπουκάρησαν οι τέσσερις αγουροξυπνημένες φίλες. Μάνθα, Μερέντα και Τσάρλοτ ήταν περιέργες να ακούσουν τι ήταν αυτο που είχε να τους πει η Κόρη που δεν μπορούσε να περιμένει να πάει μια λογική πρωινή ώρα. Άρχισαν να κατευθύνονται προς το ρέμα για να ρίξουν λίγο νερό στη μάπα τους μπας και ξυπνήσουν. Πρώτη γονάτισε η Μάνθα που δεν είχε σταματήσει ούτε λεπτό να μπινελικώνει την βαμπιροπαρμένη Κόρη, βούτηξε τα χέρια της στο καθάριο κρυστάλλινο νερό και γέμισε τις χούφτες της. Το πλάτς που εκανε το νερό όταν έπεσε στη μάπα της Μάνθας συνοδεύτηκε απο μια δυνατή κραυγή έκπληξης!
-Κουρίτσια τρεχάτε!!!! εν αρχ**ι στη μάπα μου!!!!!!!!!!!!!!!!! ...............

3.4.10

55. Με παράσυρε το ρέμα, μάνα μου δεν είναι ψέμα...

Αφού είδε και απόειδε ο Παπά Γιάννης, ότι το κακό απλωνόταν στην Πίκρα και ακόμα και ο τραχανάς της κυρά Ευλαμπίας είχε αποσώθει μάζι με κάτι οικονομίες που έφαγε στο καζίνο Λουτρακείου (ναι ο δρόμος για την Πόλη είχε αυτήν την κατά προσέγγιση 354χμ άσχετη παράκαμψη) και το πήρε απόφαση να γυρίσει σιγά-σιγά πίσω.
Όμως καθόλου δεν του έκανε καρδιά να γυρίσει στο χωριό μη θριαμβευτής στο μυστήριο της μουνόφθαλμης κότας και του ντεθ έπισοντ των καμπαλίστων κοτών με ίνδαλμα τη Μαντόνα και έτσι αποτάνθηκε στην τελευταία των τελευταίων λύση να παίξει φρουτάκια με τα λεφτά του εράνου υπέρ τον ανύπανδρων κορασίδων της Πίκρας.
Ο άτυχος Παπα Γιάννης έχοντας μείνει μόνο με ένα ευρώ στην τσέπη όταν δίπλα από τα φλιπέρακια, τα φρουτάκια και μία αρχαία κονσόλα με Πάκμανετελέσθη το απόλυτο θαύμα!!!

Το παρόν Νιουε-ιτζικό κατασκεύασμα αυτοεπονομαζόμενο "Το Στόμα της Αλήθειας" έχασκε μπροστά του υποσχόμενο να πει μόνο την αλήθεια διαβάζοντας της γράμμες του χεριού του.  
Το τελευταίο ευρό του Παπά Γιάννη γλίστρισε στην σχισμή κάνοντας ένα χαρακτηριστίκο γκλινκ! και ένα χαρτάκι βγήκε άπο την αριστέρη πλευρά του μηχανήματος.


Σαν τον Ισθμό περάσεις, κι ποτάμους διαβείς,
Στο ρέμα της κακιάς Ώρας να σταθείς!
Το κακό που έγινε στο μέσα χωριό
Θα το βρεις να επιπλέει ΕΔΩ!!!!!!!!!

Έντρομος μπήκε στη μερτσέντες του χέντινγκ βουρ για το Ρέμα της Κακιάς Ώρας....