4.3.10

27. Κολ μι Αλεξις Καρρινγκτον

Την ιδια παντα στιγμη, κι ενω η Μπηλιω εκανε το βραδινο μουλτι-τασκινγκ της (εκανε τσατ ενω εκοβε τα πετσακια απο τα δαχτυλα των ποδιων της), εφερε στο μυαλο της σαν ταινια, ολα αυτα που ειχαν διαδραματιστει τα τελευταια χρονια στην Πικρα, χωρις την Τασουλα-Τσαρλοτ. Ειχε διχαστει, απο τη μια της ειχε λειψει διοτι ηταν το θυμα της γκρινιας της και δεν εκανε ποτε παραπονα, απο την αλλη η Τασουλα ηταν πολυ δημοφιλης καποτε, κι ας ηταν παρθενοπιπιτσα (τοτε). Θα την εβαζε σε (ακομα πιο πολυ) δευτερη μοιρα οσον αφορουσε τον Κιτσο. Να μην μιλησει για το γιο της δημαρχεσσας που σπουδαζει στο Λονδινο εδω και 14 χρονια και μπορει να γυρισει οπου να'ναι το παλικαρι. Η Τσαρλοτ ηδη την ειχε κανει αντ στο Φεισμπουκ και οι αντρες φεισμπουκ-φιλοι της Μπηλιως, με τη σειρα τους εκαναν αντ στην Τσαρλοτ και η Μπηλιω εγινε φουγαρο. Τι να κανει; Να την εκανε ντι-φρεντ; Πολυ βαρυ, θα την εκραζαν και οι μουχριτσες πανω στις ελιες. Να της εκανε οτι ειχε κανει στην Δημητρουλα της κυρα- Μελπομενης απο το Περα-Κωλοχωρι; Τι εκανε στη Δημητρουλα;



Υποθεση Δημητρουλα



Η Δημητρουλα απο το Περα-Κωλοχωρι, ηταν απο τις πιο πολυφερνες νυφες του Νομου. Ηταν απο καλη οικογενεια, με σπουδες ιχθυοκαλλιεργειας, ο μπαμπας ηταν μεγαλοκτηνιατρος και τσιφλικας, αλλα πανω απ'ολα η Δημητρουλα ηταν και πολυ σουπερ κουλ γκομενα. Απο μικρη ηταν το πιο καλοντυμενο παιδακι. Η μαμα της την εντυνε με γιουναιντεντ κολορς οφ Μπενετον και αργοτερα στο γυμνασιο και λυκειο φορουσε μονο Κουκαι και Στεφανελ. Ηταν στα προσκοπακια απο μικρη, οπου γνωρισε ολα τα αγορια του νομου, καθως και τις χαρες του εφηβικου ερωτα. Ενω σπουδαζε, εφερνε στις γιορτες μαζι της και απο ενα διαφορετικο γκομενο. Και πανω απ'ολα ηταν υπερανω, δεν ηταν κατιναρα σαν τις αλλες. Η Μπηλιω αποφασισε να την κανει ρεζιλι, δεν μπορεις κυρα μου να συμπεριφερεσαι σαν πριγκηπεσσα, ενω υπαρχει η θεα Μπηλιω!
Αρχισε λοιπον να πλησιαζει τη Δημητρουλα με τη δικαιολογια οτι, εχω ψυχολογικα προβληματα, κανεις δε με καταλαβαινει και οτι η σιγουρια και σκληροτητα που δειχνω ειναι απλως ενα προσωπειο για να καλυψω τον πονο μου. "Γιατι βρε Μπηλιω μου ετσι; (η Δημητρουλα δεν εχει προφορα) Οχι αγαπη μου μην το κρατας μεσα σου, πες μου!" Αρχισε να λεει η Μπηλιω οτι μπουρδα της κατεβαινε στο κεφαλι, οτι πνιγεται συναισθηματικα και οτι σκεφτεται να κανει κατι πολυ ασχημο στον εαυτο της. Απο τοτε ξεκινησε το μαρτυριο της Δημητρουλας, η οποια αισθανοταν τρομερες ενοχες απεναντι στη Μπηλιω. Ηταν και αυτη λιγο ψωναρα, τα'θελε ο κωλος της μιας και την ειχε δει Φρουντ. Η Μπηλιω αρχισε να κανει συχνα τηλεφωνηματα μεσω Σκαιπ (ειπαμε κατινα αλλα οχι και ηλιθια) σε ασχετες ωρες και οποτε της κατεβαινε. Και για να σιγουρευτει οτι η Δημητρουλα δεν ηταν με παρεα, την προετοιμαζε λεγοντας της, "σ'ιφχαριστου αγαπ'μ που μου συμπαραστεκεσ' και μπουρω να σε παρου ουοποτ' θελου!" και οτι "με βοηθ' πουλυ να μην κανου κατ' ασχημου". Αυτο κρατησε κανα-δυο μηνες. Ρακος η Δημητρουλα απο τις ενοχες. Η Μπηλιω δεν ηταν τυχερη σαν αυτην. Και τοτε ξαφνικα και χωρις προειδοποιηση, η Μπηλιω εξαφανιζεται. Απο Σκαιπ, απο Φεισμπουκ απο τα πανηγυρια, απο τα καφενεια, απο τα κομμωτηρια, απο παντου. Χαλια η Δημητρουλα. Στη δευτερη εβδομαδα αρχισε να ρωταει κοσμο. Και την Κορη. Ελα ομως που η Μπηλιω ειχε ηδη βαλει σ'εφαρμογη το διαβολικο σχεδιο της. Αρχισε να λεει σε κοσμο οτι η Δημητρουλα της την επεφτε και την αποφευγει. Γι'αυτο το λογο, και για λιγο καιρο μονο, θα ειναι ινβιζιμπλ απο Φεισμπουκ, Σκαιπ, παντου, διοτι η Δημητρουλα της εκανε Ιντερνετ Μπουλινγκ! Μονο προσωπικα μηνυματα. Και για χαλαρωση κατεβηκε στην Αθηνα γιατι ηρθαν και οι εκπτωσεις. Η Κορη και ολος ο κοσμος δεν ειχαν πιστεψει τη Μπηλιω στην αρχη. Ομως η Δημητρουλα εκανε σαν ζουρλαμενη να μαθει που ηταν η Μπηλιω και οταν την ρωτουσαν γιατι κοβοταν τοσο πολυ, εκεινη λογω καλου χαρακτηρα δεν ελεγε κουβεντα. Ολοι εβγαλαν τα συμπερασματα τους και κανεις δεν ελεγε το παραμικρο για τη Μπηλιω. Της Δημητρουλας αρχιζε να της γυαλιζει το ματι. Την ιδια στιγμη, η Μπηλιω ηταν μια χαρα. Εκανε σοπινγκ θεραπυ στην Πατησιων και μαθαινε τα νεα απο την Κορη. Μετα απο δυο μηνες, συναντησε "τυχαια" τη Δημητρουλα στο πανηγυρι του Κατω-Πορδοβουλωματος. Η Μπηλιω δεν εδωσε σημασια στη Δημητρουλα. Η Δημητρουλα αρχισε να ουρλιαζει μπροστα της, οτι εισαι γαιδαρα και μουλαρα, να μη σε ξαναδω ποτε μωρη αγελαδα κτλ. Ολοι, ξαναεβγαλαν τα συμπερασματα τους. Η Μπηλιω νικησε! Η Δημητρουλα μετα απο μεγαλο καυγα με τον μπαμπα της, διοτι της συγχωρουσε που ειχε παρει ολα τ'αρσενικα (ηταν προχωρημενων αντιληψεων ο κτηνιατρος) αλλα οχι και πλακομουνου. Η Δημητρουλα εκανε την καρδια της κομπο και αποφασισε να παραιτηθει απο το συνεταιρισμο και να παει στην Αθηνα που ειχε και διαμερισμα. Και πολυ ασχοληθηκε!
Η Μπηλιω στην αναμνηση ολων αυτων, πηγε να σκασει ενα σατανικο γελιο, αλλα της βγηκε σε ρεψιμο απο τις πολλες κοκα-κολες. Οχι, για την Τσαρλοτ θα κανει κατι αλλο, θα την πολεμησει με τα ιδια οπλα. Κοιταξε παλι το προφιλ της στο Φεισμπουλ. Τσαρλοτ απο Τασουλα εκεινη; Μπιλυ απο Μπηλιω αυτη. Φανσυ χιπστερ φωτο εκεινη; Φανσυ χιλμπιλλυ αυτη. Αρπαξε τη ντιτζιταλ φωτο-καμερα και βγηκε εξω για νεες περιπετειες.

1 comment: