14.3.10

33. Κιουριόσιτι κιλντ δι κατς….


Μέσα στο πυκνό σκοτάδι της Πίκρας η Κόρη, η Μάνθα η Τσάρλοτ και η Μπήλιω συναντήθηκαν κάτω από τον μεγαλεπήβολο πλάτανο του χωριού ο οποίος βρισκόταν 3,3 μέτρα μακριά από το σπίτι του Καράμπελα. Η Τσάρλοτ αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στην καρδιά και τα μπούτια της καθώς αντίκρισε τον πλάτανο. Θυμήθηκε ξαφνικά τα εφηβικά της χρόνια στην Πίκρα και τον γιό του τυρέμπορα της κάτω Τραχανούλας, τον Γιώτη.

Κεφάλαιο Γιώτης:
Ο Γιώτης ήταν παλικάρι αψηλό με γεροδεμένες πλάτες και ούτε που γύρναγε να κοιτάξει την (τότε) κοντοπίθαρη και μαυριδερή Τσάρλοτ. Έτσι κι εκείνη αποφάσισε πώς πρέπει να τον πάρει πάση θυσία. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που ο Γιώτης ήρθε στην Πίκρα να φέρει κεφαλογραβιέρα κάτω Τραχανούλας (εννοείται ΠΟΠ) και καμαμπέρ άνω Ραχουλίδας στον μπακάλη, η Τσάρλοτ άρπαξε την ευκαιρία. Ήθελε να τον κάνει σεντιούς κάτω από τον πλάτανο γιατί πολύ της άρεσαν τα βουκολικά σέτινγ. Τον πήρε λοιπόν από πίσω την ώρα που έβγαινε από το μπακάλικο και τον ακολούθησε μέχρι τον πλάτανο. Εκεί ο Γιώτης έκατσε να ξαποστάσει και η Τσάρλοτ άρπαξε την ευκαιρία καθώς και το «πακέτο» του Γιώτη. Τι κάνεις εκεί μωρή συφοριασμένη φώναξε ο Γιώτης γιατί η λυσσασμένη η Τσάρλοτ τον είχε πονέσει. Η Τσάρλοτ όμως δεν το έβαλε κάτω…έπεσε τουρλόκωλη και είπε στον Γιώτη: Συγχώρα με κι εγώ θα κάνω ότι θές. Τότε ο Γιώτης της είπε: Ο.Κ. μωρή Τσάρλοτ αλλά κοίτα μην μας δει κανείς γιατί τέρμα το καμαμπέρ και η κεφαλογραβιέρα…με Κίλνερ θα την βγάζετε. Τότε, και ενώ η Τσάρλοτ ήταν έτοιμη να πάρει επιτέλους τον Γιώτη, εμφανίστηκε ο Καράμπελας από το πουθενά και έμεινε η Τσάρλοτ τουρλόκωλη μπροστά στον πλάτανο να τραγουδάει: Πάει το π’λιμ μου πάαααει....!Εκείνη την στιγμή ευχήθηκε να πεθάνει ο Καράμπελας που της στέρησε τον Γιώτη. Που να ήξερε ότι απόψε, μια πρώην πράκτορας της ΚΑ ΓΚΕ ΜΠΕ και νυν λέσμπιαν λόβερ της φίλης της Μερέντα θα είχε πάρει εκδίκηση για την χαλάστρα που της έκανε ο Καράμπελας;;;;;;

«΄Ει μωρ’ συ Τσάρλοτ που ταξιδεύει το κούφιο σου μαρή;» της είπε Μπήλιω και έτσι η Τσάρλοτ σταμάτησε να σκέφτεται την τυρίλα που ανέδυε το λαξεμένο κορμί του Γιώτη.
Κορίτσια κάτι έγινε απόψε στην Πίκρα το νοιώθω, είπε η Μπήλιω που έβλεπε και Μάγισσες της Μούρνης και ήξερε από μεταφυσικά. Είδα κάτι πολύ παράξενο, συνέχισε ακάθεκτη, την Μερέντα και την Σβετλάνα να πααίνουν κατά το σπίτι αυτού του γεροπαραλημένου του Καράμπελα ξόβιζες. Α, και το σοβιετικό απόβρασμα κούτσαινε κιόλας. Ξεκουνάτε…παμ να διούμε τι πάιζ’ .

Μα Μπήλιω , είπε η Τσάρλοτ, κιουριόσιτι κίλντ δι κάτ……..


TOY ΜΠΙ ΚΟΝ ΤΙ ΝΙΟΥΝΤ

2 comments:

  1. καλώς ήλθες κόρη μου στη πίκρα!

    ReplyDelete
  2. kalws sas vrhka!!kai to tyraki ooooneiro ;)

    ReplyDelete