25.3.10

40. Δέρ ιζ σάμθινγκ ρότεν ιν δι στέιτ οφ Πίκρα…

Λίγες μέρες μετά το σουρπράιζ βίζιτ του Κύρ Πίπη στο Καράμπελα μάνσιον ο ήλιος ανέτειλε στην Πίκρα για ακόμη μία φορά. Η ώρα ήταν μόλις 6 και η κυρά Πίπαινα σταμάτησε το ροχαλητό της και σηκώθηκε από την καριόλα (το κρεβάτι...που πήγε γιόρ ντέρτι…ντέρτι…μάιντ ;;;;).
Έκανε μερικά βήματα πρός την πόρτα πριν αναρωτηθεί που είναι το στεφάνι της. Βλέπετε τον κυρ Πίπη τον καταλάβαινε από την μυρουδιά καθ’ ότι γυρνούσε σκνίπα κάθε βράδυ και ξεραινότανε στον ύπνο μέχρι το μεσημέρι της άλλης μέρας. Σήμερα λοιπόν δεν της βρωμούσε η Βότκα-martini (shaken not stirred) που έπινε ο κυρ Πίπης(ο οποίος εκτός από ΣΙ-ΕΣ-ΑΙ, Κρίμιναλ μουνάιντς ,Εν-σι-ΑΙ-ες κλπ ήταν και μεγάλος ΦΑΝ του θρυλικού 007…). Κοίταξε δεξιά αριστερά, στην κουζίνα, στο σαλόνι, στο πλυσταριό και στον κήπο πίσω από κάτι βελανιδιές (τις οποίες πυροβολούσε ο συμβίος της με μια καραμπίνα φωνάζοντας: Αι αμ ε μάν γουίθ ε λάισενς του κίλ) αλλά εκείνος άφαντος. « Λές να τον ξεφορτώθηκα τον πορνόγερο που μου θέλει βότκα μαρτίνι και τσίτσιδες χορεύτριες με τζί-στρίνγ και στίθος τρίπλ d;». Και στα καπάκια σκέφτηκε « Πού τέτοια τύχη…στο Καραμπελα μανσιον θα ξέμεινε όπως πάντα! Ποιός ξέρει τι πορν μούβιζ θα βλέπανε πάλι…;».

Πού να ήξερε ότι το προηγούμενο «κρίσπ» ίβνινγκ έμελλε να ήταν το τελευταίο του Κύρ Πίπη…; Άραγε ποιά είχε λερώσει τα πόοζ (paws) της με το αίμα του….;;

Εντ δε πλότ θίκενς…


TOY MΠΙ ΚΟΝ ΤΙ ΝΙΟΥΝΤ...

1 comment:

  1. Ουσιαστικό. καριόλα θηλυκό. ξύλινο κρεβάτι; (μεταφορικά) πόρνη.

    ReplyDelete