15.3.10

35. Μην είδε κανείς του Ντάτσουν?

Δύο ώρες μετά απο την εντολή που είχε δώσει η Μπίλιω - στην απορροφημένη απο τις σκέψεις του παρελθόντος - Τσάρλοτ, το σκηνικό κάτω απο τον μεγαλεπήβλεπο πλάτανο ήταν το εξής:
Η Κόρη με απογειωμένη βαμπιρική λίμπιντο και σε κατάσταση ονειρικού παραληρήματος -το cockτέηλ είχε δουλέψει αποδοτικά- με βλαχοβαμπίρ κίτσο, ανάσκελη με τη μάξι- σι θρού νυχτικιά σηκωμένη έως τα μπούτια. Παραδίπλα η Μπίλιω είχε βγάλει τα τσόκαρα και έγλειφε με μανία ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών της. Είχε λυσσιάξει απόψε!
Ετσι καθώς τα βογγητά άρνησης του πεπλανημένου θύματος του κίτσου μπερδέυονταν με το βραχνό γουργούρισμα της μπίλιως, ο ήχος απο την παλιά μηχανή του αγροτικού Ντάτσουν της κυρά-Κούλας μπήκε στο ηχητικό μπακράουντ.
Σε μερικά λεπτά είχε γίνει αρκετά δυνατός, ειχε μπεί πια στο κεντρικό πλάνο, προσπέρασε και μετά απο λίγο ακούγονταν πάλι μόνο οι ήχοι απο τις δυο τσούπρες και το μουγγάνισμα του Κώτσου-γαιδαρου του μακαρίτη Καράμπελα, που ειχε ξυπνήσει με ενα κακό προαίσθημα.
Εκτός απο την κουκουβάγια που είχε κουρνιάσει σε ενα κλαδί του πλάτανου και παρακολουθούσε τα κουλά που συνέβαιναν, κανείς άλλος δεν κατάλαβε οτι πέρασε απο εκεί το Ντάτσουν με επιβάτες καρότσας τη Nίνα και τη Φιλίτσα, αλλα....και κάτι άλλο.....





No comments:

Post a Comment