5.3.10

28. Ασε κάτω τα Βιάγκρα και δες μπας και Βρειάντρα...


Η ώρα ήταν οκτώ και 2 λεπτα. Στο φαρμακείο μια ουρά από συνταξιούχους είχε δημιουργηθεί από νωρίς. Η κυρά Κούλα με της δύο κατσίκες της περίμενε απ' έξω γιατί η ψωλαρπάχτρα η Μανθα της είχε βάλει χέρι να μη βάζει ζώα στο φαρμακείο και είχε στηλει την κυρά Μαριγώ μέσα να πάρει τα φάρμακα για την πίεση της και δύο κούτες έμπλαστρα Λέοντος γιατί ήταν νταντανιασμένη όλη η πλάτη της πάλι.
Η Μανθα αν και ντοπαρισμένη ΣΤΑΡΧΙΔΙΑΜΟΛ, ένοιωθε να φλέγεται από πόθο για τον Κίτσο.
Πολλά είχαν συμβεί τις τελευταίες μέρες... Μια ζαβη Αμερικάνα είχε σκάσει και πήρε τα βουνά στην καλύβα του Βάγγου ακα meditation and deep για deep relaxation σέντερ (χωρίς να γνωρίζει όπως όλες ότι ο Βαγγος έγινε γκουρού γιατί δεν μπορούσε να κάνει αλλά και αλλά.
Η λυσσάρα έτρεχε πάνω κάτω στα κατσάβραχα της Άνω Πίκρας πίσω από τον α-γκουρού της μπας κ τον κουτουπώσει αλλλα αυτο δεν κράτησε και πολύ...
Η λεβεντονταρντανογκαμήλα Τζένα γκρεμοτσακίστηκε σαν την Γκόλφω και τώρα μόνη και άγαμη νοσηλευόταν κατ' οίκων στο μεντιτατιών κέντρο-ακα καλύβι που μπάζει από παντού. Η Τασούλα ως φίλη ούτε που έσκασε παρά με το κωλοσκυλο βόλτάρε σαν το ξέκωλο με σορτσάκι, γόβα και το άη-phone παραμάσχαλα έξω απο το μαγάζί του Πλουσίου.
Απο την άλλη η Κόρη είχε αποζαβωθεί τελείως και πέρναγε κάθε τόσο από το φαρμακείο να μπουκώσει ΑΝΤΙΠΑΛΕΒΟΝ ΕΞΤΡΑ (για αυτους που δεν την παλεύουν διπλά-Τώρα και με νέα αντιπαλευτική δράση) και κλεινόταν μέρες στο σπίτι βλέποντας βαμπιροταινίες.



Η Μερέντα πάλι ήταν άφαντη και καμιά τους δεν να μπορούσε να φανταστεί ότι λίγες ώρες αργότερα θα γινόταν συνένοχος σε ένα φρικιαστικό έγκλημα...



3 comments: