15.2.10

10. Ποια φουναζει, ποια πληγωνει τη σιουπη?

Την ιδια παντα στιγμη, η Μπηλιω βαριοταν μεσα στο Σπιτι. Αρχισε λοιπον ν'ασχολειται με το αγαπημενο της θεμα: τη Μπηλιω, τη Μπηλιω, τη Μπηλιω!
Οπως παντα, σημερα ηταν πιο ομορφη απο ποτε. Εκστασιαζοταν με αυτη τη σκεψη, την αναβε το γεγονος οτι μπορουσε να ειχε οποιον αντρα επιθυμουσε, μεσα στο χωριο. Ναι, ειναι η αναφτρα της Πικρας! Αρκει αυτο το ηλιθιο μικρο χωριο να ειχε και κανεναν αντρα, περα απο το Γιαγκουλα.
Και ποια θα την ξεπερνουσε σε ομορφαδα, χαρη και πονηρια; η παρθενοπιπιτσα η αδελφη της, η Μανθα που ειχε παρει και τα δεντρα σε ολη την περιφερεια, ή η στραβομουρα Μερεντα; Τεντωνε το χερι της κρατωντας την ντιτζιταλ φωτοκαμερα και ποζαρε στο φακο ολο ναζι και αισθησιασμο. Ναι, ακομα μια καινουρια φωτο για το προφιλ της στο Φεισμπουκ! Οχι αυτη ειναι πιο ωραια! Οχι αυτη! Αυτη, αυτη καλυτερα, μοιαζει λες και την εχει τραβηξει καποιος αλλος, ειναι πιο πειστικη για το προφιλ της, μια θεα με πιστους ακολουθους! Μια κραυγη εκπληξης και θαυμασμου μες το καταμεσημερο, ηρθε να της διακοψει τον καθημερινο διαλογισμο της. Ποιανης τσιριδα εκοβε τα αρνια και τ'αγελαδια απο το μεσημεριατικο χουζουρι; Τι ηταν αυτο που της διεφευγε σημερα; Ερχοταν ο γιος της Δημαρχεσσας απο την Αγγλια; Στην τελευταια σκεψη, η Μπηλιω εστειλε στο Τουιτερ της οτι επιστρεφει σε λιγο, εγραψε στο Φεισμπουκ οτι κανει λογκ αουτ, μπατ μπι ραϊτ μπακ, εκανε να σηκωθει, αλλα ειχε μουδιασει ο πισινος της, ειχε παρει και κατι κιλακια τωρα τελευταια, και ξαναεκανε λογκ ιν. Σκεφτηκε πως ισως θα επρεπε να μετριασει τα σουβλακια και τα κοκορετσια, αλλα τι πειραζει; στο ιντερνετ ετσι κι αλλιως ειχε γινει μανουλα στην τεχνη του να εμφανιζεται σαν μανεκεν απο το μπουστο κι απανω. Ειχε βρει κι ενα καταπληκτικοοοοο σουτιεν Βικτορια'ς Σεκρετ στην Αθηνα στις τελευταιες εκπτωσεις, και το βυζομπαλο ηταν τουρλωτο σαν Χριστουγεννιατικη Πουτιγκα. Βγαζει το κινητο με τα Μπλινγκ Μπλινγκ (ντιζαϊν, Ντολτσε και Γκαμπανα) και στελνει εσεμες στη χαζιοβιολα αδερφη της: "Ελα μαρη, τι τρεχ΄; Ποια σκουζ΄; ¨

7 comments:

  1. o,ti kai na pw ligo tha einai!!!!!
    T-H-E-A

    ReplyDelete
  2. Κάλο ! Πολύ κάλο!
    Αν σας γραψω ενα αρθρο σαν Τασος Γιαγγουλας θα το εκδωσετε ???

    JACKOS!

    ReplyDelete
  3. http://giagoulas.blogspot.com/

    hm...taso....jack des ayto edw

    ReplyDelete
  4. taso prepei na milisoume prin dimosiefthei to arthro, na symfonei kai o babas, csereis, den thelei antagonistes sto thapsimo.

    ReplyDelete
  5. kiki giangoulas
    Όπα !!! εσυ απο που ξεφύτρωσες
    Οταν εκανα την προταση δεν ηξερα την υπαρξη σου ...
    παω πάσο !
    Θα μείνω στον σχολιασμό .... εγω δεν θελω να μπω στο blog
    Συμφωνα με τα μεχρι τωρα που εχω διαβάσει ...αρχιζω να φαντάζομαι το προφίλ του Τ.Γ
    θα μπορουσε να ειναι ειναι κάπως ετσι ....
    ατομο ηλικιας μεταξυ 40 και 50 ετων
    πότης ... πινει τα παντα και σχεδον παντα ... λόγω δουλείας
    λαμογιο,αναξιόπιστος,κουτσομπολης,ψιλορουφιανακος,λιγουρης στο ερωτα,αξεστος,ασχετος,χωρις πεδία ...
    κοντοχονρος,λιγδιαρης,με κακοχυμενο μπακοστομαχο απο τα κοψιδια και τα τσιπουρα ...
    Α! και ο πατερας του ηταν δοσίλογος στην κατοχή και λαμογιο στον εμφύλιο ...
    καπως ετσι !!! στην πορεία βγήκε καινεκρόφιλος ... τελος παντων θα τα διαβασω ολα για να αποκτησω ποιο καλη άποψή ...

    ReplyDelete
  6. taso me rotas poios einai o pateras mas, to proto ftyari tis pikras?????

    ReplyDelete