15.2.10

8. Τα του Λουτσιάνο...

Πάντα σε όλες τις ιστορίες υπάρχει μια άσκοπη παρενθέση. Καιρός να φύγουμε απ' την Πίκρα και να μεταφερθούμε σε μια πολυπολιτισμική γειτονιά στην βορειοδυτική γωνιά της διοικητικής περιφέρειας της Νέας Υόρκης, στο Κουίνς.

Βρισκόμαστε στην Αστόρια μέσα σε μία πολυσύχναστη πιτσάρια του Λουίτζι Μπράβο. Το αρώμα του βασιλίκου σμίγει με αυτό του σκόρδου όπως ακριβώς ο πιτσαράς Λουτσιάνο με ό,τι θυληκού γένους ον περνάει απο δίπλα του. Τις σερβιτόρες, τις πελάτισες, τη γυναίκα του Λουίτζι Μπράβο, τις αδερφες, τις ξαδερφες του, τις θείες του, τη μητέρα του (70 χρονών χήρα μαφιόζου) γιατι όλα κι όλα: Ο Λουτσιάνο είχε πολλά φυσικά χαρίσματα εκτός από ενα. Καλό γουστο.

Α... και όσο για το "προβλημάτακι" του...

Το πρόβλημα δεν ειναι ότι δεν μπόρουσε να κάνει να κάνει παιδιά αλλά το οτι δεν μπόρουσε να σταμάτησει να σπέρνει κουτσούβελλα σε ολόκρηρη την Αστόρια ως Τσαρ-Λατίνο λόβερ, μιας και κατάγεται απο την εξωτική Γιούτα σκαστός από μία οικογένεια της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών (επίσης γνωστή ως η Εκκλησία των Μορμόνων).


ΥΓ : Η Τσάρλοτ πάλι το έμαθε τελευταία....

2 comments:

  1. Συμφώνα με τον χαρτη του MANHATTAN το QUEENS βρίσκετε στην βόρειο ανατολική πλευρά του NEW YORK CITY ….
    Βρίσκετε στα δεξια της νήσου ROOSEVELT ISLAND … ενώνετε με το το MANHATTAN με την γέφυρα του QUEENSBORO BRIDGE και το υποθαλάσσιο τούνελ QUEENS-MIDTOWN TUNNEL [κατά τους Ελληνες τουνελι ] αυτό που δεν θυμάμαι είναι αν η ASTORIA είναι περιφέρεια του QUEENS … Μάλλον όμως εκει ανήκει θα επανέλθω …
    Οσο για την Τσαρλοτ πάντα τελευταια θα τα μαθαίνει ... ρε !!! η γυναικα φορα τακουκι στο κατσαβραχο ... τι περιμένετε !!!

    Jack

    ReplyDelete
  2. Τακουκι .... διορθώστε τακουνι ...

    Jack

    ReplyDelete