13.2.10

4. Γιου αρ σίτινγκ μι!

Στο δικηγορικό γραφειο του Αγαμένονα Καράμπελλα επικρατούσε ησυχία καθως η Μερέντα αρχειοθέτουσε τα κρακέρακια και τα πατάκια στο στομάχι της μαζί με δύο κιλά Σερενάτες. 
Η μητέρα της τηλεφωνησε δυο φορές οταν η Μερέντα ασυνειδητα γλυκοκοιταζε την Σβετλάνα ερωμένη-σπιτωμένη του αιωνόβιου αφέντικου της. 
Τα ξανθά μαλλια της έπεφταν σε ξασμένες τουφες μπροστά στις καταμαυρες κακομακιγιαρισμένες βλεφαρίδες. Το κοκκινο λαμέ φόρεμα της USSR χάου λόβλι γιου αρ την άναστατωνε. 
Τα τρία πακέτα πατακία και οι δυο ντουζίνες σοκολάτες δουλευαν ομως πιο δυνατά απο το γεννετησιο ενστικτό της....
 Μπακ του δι τόιλετ ε στρέιντζ σάουντ γκοτ χερ ατένσιον...
-Μάι γκοντ κυρά Μαριγουλά εσείς;
 (τύπου ζεις ακόμα αντιπαθητική κωλογρία με τα 2345678 κτήματα?) 



4 comments:

  1. Από τα παραπανω το προφιλ της Μερεντας είναι καπως ετσι …
    Ψηλη, πληθωρική ,ξεκωλλο χωρις ηθικους φραγμους,λεσβια,βαρεμενη και πιθανον ψιλοχασικλου …τωρα για τον λογο ότι είναι και παπαδοπαίδι μπορει να την δεις κυριακη και στην εκκλησία ….κοριτσι για σπιτι …για Μπαρ εννοώ..
    Το συγκεκριμενο αρθρο αρχιζει να σκιαγραφεί το τι θα επακολουθήσει στο χωριο .... μα θελει revise ... για να ειναι ποιο κατανοητό ... οκ!

    ReplyDelete
  2. εκανα ρεβαιζ σημερα στα περισσοτερα προσφατα κειμενα!
    φιλ φρη του λετ μι νόου.

    ΑΝΤΜΙΝ

    ReplyDelete
  3. Ακουστέ Κόρη, Μάνθα, Μερέντα και Τσαρλοτ και μην γελάσετε revise στο revise αμα δέσει το κυδώνι μπορεί να βγει ενα καλο story t.v ... και η κυρια που εγραψε την ιστορια του harry Potter απο αστειο ξεκινησε ... να μην σας πω οτι εχω ενα φιλο σκηνοθετη και το δει σοβαρα το θεμα ... εχω αρχισει και παθιάζομαι το βλέπω ήδη σε ταινία ....

    Jackos

    ReplyDelete
  4. θελω όμως τον ρόλο του Τασου Γιαγγουλα !!! αυτο δεν το συζητάω ... δεν το διαπραγματεύομαι με τίποτα ..... guest star Jack! or Jack as Tasos Giaggoulas ....

    Jack!

    ReplyDelete