16.2.10

16. Portal: οι πύλες του ανέγγιχτου

"Αγαπημένα μου γκέρλζ", είπε η Τσάρλοτ, μ'αυτήν την απαράμιλλη προφορά που μόνο μία ελληνοαμερικανίδα βλάχα από την Αστόρια μπορούσε να υψώσει:
ον μάι γουέι στου χουριό, καθθθώς έπινα μάι λαστ μπλάντι μέρι και φανταζζζόμουν τον Λουτσιάνο να πνίγεται σαν το σέλερι σε μία λίμνη βότκας και αίματος- θα σσσας τα ιξπλέιν όλα και για αυτό το νάιτμερ-, καθθθώς άι γουόζ σίνκινγκ στο ντιπρέσιουν της αποτυχίας και της επιστροφής, με μοναδική παρηγοριά- μπιλίβ μι γκερλζ το ότι θα σας ξαναδώ- τα βαλα κάτω- πούς του λένε ρε παιδί μ'?- τα φιλοσόφησα,και είπα:
"τσάρλοτ, το αμερικανικο όνειρο μπορει να καμ τρου στην πατρίδα σου...ό,τι δεν κατάφερρρες στο γιου ες μπορείς να το κάνεις στην πίκρα, εκεί που μεγάλωσες, γυναικώθηκες και δεν είδες ποτέ άσπρη φάκινγκ μέρα..
και ντον΄τ γκετ μι ρονγκ, γκερλζ, αλλά αυτό το ανήλιαγο για τα σκέλια μας μέρος, κάνει κονφέρμ το όνομά του όπως η Μάνθα έκανε τους γκόμενους στα διπλανά χουριά!"
το ήσυχα βλακώδες και κενό της βλέμμα κράτησε την Μάνθα απο το να της τρίψει τα καλογυαλισμένα colgate δόντια της στην λαδόκολλα!
"Μιλάει αυτή που ήρθε στο χωριό- με την ελπίδα ότι θα έχουμε κλωνοποιήσει αρσενικά- και μου φόρεσε το σορτσάκι της απο το τζούνιορ χάι με την μπλούζα που πέταγε στα πάρτυ στο spring break όταν έμπαινε μπροστά στην μάνικα να φανεί η καινούρια ρώγα!
Ξεδιάντροπη Τατσούλα!
επειδή όμως, η Μάνθα-μην γελιόμαστε- ήταν η πιο καλογα...ρνιρισμένη στην παρέα έδειξε την ανωτερότητα που μόνο 20 οργασμοί (έστω και με αναπάντητες κλήσεις) προσφέρουν απλόχερα και ....ήπιε την κοκα κόλα λάιτ της Μερέντας...
"Και για πέςςς μαρί, τι θα κάνεις δηλαδή??"
Η τσάρλοτ ανασκουμπώθηκε στο καυτό σορτσάκι της, φακ/! την τσίμπαγε η ξεφτισμένη ψάθα της ταβερνοκαρέκλας, έτριψε νωχελικά με το γαλλικό της μανικιούρ τον πρησμένο της αστράγαλο, έσκυψε συνωμοτικά πάνω απο τα ξεκοκαλισμένα πα-ί-δια και είπε:
Θα κάνω ένα πόρταλ, σάιτ, σελίδα στο ίντερνετ μωρέ, γιού νόου, που θα λέει την μοίρα, τα ταρώ, το φλυτζάνι, το αυγό και τα πασχάλια σε όλες τις άτυχες, ανέγγιχτες, αγάμητες πούαρ ψυχές εκεί έξου..
Κι αν παέι καλά, η πληρωμή, ξέρεις, το ριγουόρντ, θα είναι να μας στέλνουν μία στου τόσου κι από έναν άντρα συγγενή τους...και οφ κόρσ θα τον κάνουμε σέαρ, χάνιζ (honeys)!!!!
Oh!- my-!- god!, τώρα που το ξεστόμισα άι ριαλάιζντ ότι είναι τζίνιουζ!! So, πείτε μ', γουάτ ντου γιου θίνκ??? (ήξερε ότι το παράκανε με τα αμερικάνικα αλλα΄της άρεσε να ξεχωρίζει μ'αυτό τον άερα της ξενιτεμένης- πώς το λέτε εσείς εδώ, γιατί έχω ξεχάσει πώς το λέμε εμείς εκεί???)

2 comments:

  1. "θα τον κανουμ' σέαρ"
    τζίνιουζ και απολαυστικότατο(α) κείμενο(α)

    ReplyDelete
  2. έδειξε την ανωτερότητα που μόνο 20 οργασμοί (έστω και με αναπάντητες κλήσεις)
    Καλο ρε συ marianath ! πως σου κατεβηκε το παραπανω ... τσίπουρο Πικρας ειχες πιει ... ?

    ReplyDelete