28.2.10

24. Μελλοντολόγος Μάνθα Καβλογιάννη

Μπορεί η Τασούλα, να έλεγε τον καφέ, η Μπήλιω τα χαρτιά, η Κόρη να σου βγάζε τον πλανητικό χάρτη στο πιτς-φυτίλ αλλά η Μάνθα ήξερε να λέει το κρεβάτι. 
Έχοντας πάρει όλους τους εναπομείναντες άντρες της Πίκρας και κάθε γύρω χωριού, λόγγου και λιβαδιού μπορούσε να προβλέψει το μέλλον της σχέσης του και της σχέσης τους με ένα πήδημα.
Και ήταν αλάνθαστη... 
Τον προπονητή της Μπήλιως τον είχε καταλάβει προ πολλού τι μέρος του λόγου ήταν, με το Γιαγκούλα ήξερε ότι ήταν μόνο για φόουν σεξ γιατι μόνο στα λόγια έμενε συνήθως, ο Καράμπελλας ήταν μεγάλη ανωμαλάρα στα νιάτα του άλλα τώρα έκανε ακόμα και το Μαθουσάλα να φέρνει σε ζεν πρεμιέ μπροστά του, οι άλλοι δύο σκατόγεροι ήταν ο ένας ο πατέρας της και ο άλλος ο θειός της... οπότε ήταν οι μόνες περιπτώσεις που θα μπορούσε να απαντησει: Δ.Γ/Δ.Α./Ο.Κ.Θ. (δεν γνωρίζω δεν απαντώ-ούτε και θέλω)...
Το κακό ήταν ότι αυτό το λουκουμάκι τον Κίτσο δεν τον είχε γευτεί ακόμα. Και η Μάνθα ήταν μια γυναίκα αχόρταγη, ακόρεστη και λαίμαργη που κάτι τέτοια λουκουμάκια τα έβαζε αβασανιστα ανάμεσα σε δύο πτι-μπερ και τα έκανε μια χαψιά.
Αποφασιστικά πήρε ένα μαύρο ανεξίτηλο μαρκαδόρο και έγραψε πάνω στον αγαπημένο της δονητή μια μόνο λέξη: 


ΚΙΤΣΟΣ




2 comments:

  1. Δεν ξερω εχω καποες αμφιβολιες ... ως προς το μελλον μιας σχεσης μεσα απο το πρωτο πηδημα ... τωρα τελευταια μου χρειασθηκαν 80 ακριβως και νοημα δεν βγηκε .... χαχαχαχα!αληθεια σας λεω !
    frenchkisskg τι εννοείς με το μαθε τεχνη ...
    Η διαφήμισή πολυ καλη ...

    ReplyDelete