21.2.10

19. Δε Μερέντα Στριπ Σόου

Στο καφενείο του χωριού που όλους και όλους είχε 3 πελάτες, τον κυρ Μήτσο, τον Θύμιο και τον κύριο Καράμπελλα το αφεντικό της Μερέντας, τα φώτα είχαν χαμηλώσει.

Το σόου ήταν έτοιμο να ξεκινήσει. Εφτά το απόγευμα μπορεί να θεωρηθεί νωρίς για ένα τέτοιο ιβεντ αλλά για να προλάβουν οι γερομπισπίκηδες να γυρίσουν σπίτι για τις ειδήσεις των οκτώ και να φάνε το φιδές τους, να βάλλουν τη μασέλα στο ποτηράκι με το νερό και να κλείσουν ευτυχισμένοι τα μάτια τους, κατά προτίμηση όχι δια παντός, η ώρα ήταν ουκαϊ.

Η Μερέντα έλαμπε από μπέιμπι όιλ και γκλίτερ. Οι τρεις πορνόγεροι-οι τελευταίοι εναπομείναντες άντρες της Πίκρας-ξερογλειφόντουσαν στους ρυθμούς του Καρναβαλιού από το ΣιΝτι της εφημερίδας Καπουτσίνο. Όλα έδειχναν ότι αυτή η νύχτα θα έμενε αξέχαστη στους τρεις θαμώνες όταν ο στηθόδεσμος της Μάτα φάτε ψάρια Χάρη έπεσε στο πάτωμα.

Ο κυρ Θύμιος ένοιωσε ένα σφίξιμο σαν τότε που ήταν ακόμα έφηβος, τα μάτια του γύρισαν και αφροί άρχισαν να βγαίνουν από το στόμα του λίγο και πριν ξεψυχήσει ένα ανόητο χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη του. Το ιατροδικαστικό πόρισμα ήταν εγκεφαλική αιμορραγία κανένας όμως από τους νοσηλευτές και γιατρούς (τρεις όλοι και όλοι στο σύνολο) δεν κατάφεραν να εξηγήσουν την επίμονη στύση του κυρ Θύμιου η όποια αποδόθηκε σε νεκρική ακαμψία των κάτω άκρων.






1 comment:

  1. την επίμονη στύση του κυρ Θύμιου η όποια αποδόθηκε σε νεκρική ακαμψία των κάτω άκρων.
    Kaascat τι ατακα ειναι αυτη με εστειλες για βρούβες και που να τις βρω αυτη την εποχη ...

    ReplyDelete