15.2.10

11. Kαντ τεικ μαι αις οφφ οφ γιου...


Η νοικοκυροσυνη ηταν ενα απο τα δυνατα σημεια της κορης αλλα το πιο δυνατο ηταν το καλο της γουστο και οι γνωσεις της πανω στη μοδα. Δεν ειχε αφησει ουτε ενα αδιαβαστο κοσμοπολιταν-μπορουσε να παρει ορκο στην αγια κατινα γι αυτο. Ηταν ενα πραγματικο πικροκοσμογκερλ!! Η αριστοκρατικη της καταγωγη (ο παπους της ηταν για πολλα χρονια προεδρος στην πικρα) φαινοταν απο μετρα μακρια- κατι που δε φαινοταν ουτε με τον καλυτερο μεγεθυντικο φακο οσο κι αν αυτος πλησιαζε την αδερφη της τη μπιλλιω.
Οι γονεις τους ειχαν πεθανει και τους ειχαν αφησει ενα απο τα ωραιοτερα σπιτια της πικρας.
Εφυγαν ομως με τον μεγαλο καημο: δεν ειδαν τις κορες τους νυφουλες. Εκεινες συνεχιζαν να ζουν με εναν πολυ μεγαλυτερο καημο: να δουν χαρα στα σκελια τους.
Καθως προχωρουσε στο πλακοστρωτο με απωτερο σκοπο να φτασει στο καταραμενο μονοπατι, ο ηχος απο το αλησμονητο "καντ τεικ μαι αισ οφφ οφ γιου" της τεραστιας καλλιτεχνιδας εφης θωδη την παγωσε!
Δεν ειχε συνηθισει ακομα τον καινουργιο ηχο που ειχε βαλει στο roz αι φον. Ξαφνιαστηκε.
Νεο εσεμες? απο ποιον?

1 comment:

  1. Αγαπητή Frenchkisskg !
    This is the fucken life !
    Ααααα ! τα δολια τα κορίτσια !
    Διπλή πίκρα ... ούτε νυφούλες ούτε χαρά στα σκέλια !!!
    Τελικα τι ειναι ποιο σημαντικο ? πάντως καλο ειναι να βλεπεις χαρα στα σκελια σου και αν σου προκύψει και το νυφουλα εχει κάλως ... το προβλημα αρχιζει αν αλλου βλέπεις την χαρα και άλλου ντύνεσαι νυφουλα ....

    Jack !

    ReplyDelete